ALARM/ Kamzës i shkëputet energjia, dhjetra të sëmurë me covid dhe oksigjen rrezikojnë jetën

Laknasi, Tapiza dhe pjesa më e madhe e bashkisë Kamzës prej ditësh u shkëputet energjia prej disa orësh.

Banorët kanë dhënë alarmin se shumë prej tyre kurohen ne shtëpi nga Covidi dhe mungesa e dritave shkëput dhe marrjen e Oksigjenit nga bombolat.

Shkëputja e energjisë rrezikon veçanërisht jetën e të sëmurëve të moshuar me Covid. Ende nuk ka një sqarim zyrtar nga Bashkia për këtë situatë e cila e bën edhe më sfiduese jetën e banorëve në kushtet e Covid.

Këto foto sapo erdhën në redaksinë tonë nga një banor i Laknasit i sëmurë me Covid.

Kamza eshte vatër super e nxehtë me Covid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.