“Dhurata dhe Surpriza Online 23” vjen për ditët e veçanta! Surprizoni të dashurit tuaj edhe pse jeni larg!

Doni të surprizoni nënën, babai, motrën apo vëllain për ditëlindje, por jeni larg?! Kërkoni që personave të zemrës t’u shkojë dhurata që keni menduar por nuk mundeni dot?! Shoku apo shoqja juaj po martohet dhe ju nuk jeni e pranishme në dasmë?! Doni të lini shenjën tuaj në dasmën e shokut, shoqës apo kushëririt?!

Ne jemi vetëm një mesazh dhe telefonatë larg.

Dërgoni mesazh në faqen “Dhurata dhe Surpriza Online 23” dhe më pas do kontaktoheni nga stafi ynë. Shërbimi është perfekt, me kosto të ulët dhe pothuajse në të gjithë Shqipërinë. Kanë përparësi dhuratat dhe suprizat në qytetet si Tirana, Elbasani, Durrësi, Kavaja, Cërriku, Belshi, Lushnja, Fieri, Vlora, Berati, Tepelena, Memaliaj dhe zona e Dibrës. Megjithatë, na kontaktoni nga çdo qytet dhe do mbeteni tepër të kënaqur.

Parimi ynë është të bëjmë shqiptarët e lumtur me kosto shumë të ulët dhe cilësi të lartë. Me “Dhurata dhe Supriza Online 23” do ndiheni sikur do të jeni në familje, dasmë apo në çdo ditëlindje.

Këtu mund të pëlqeni faqen dhe të na shkruani mesazh. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.