Herësi i PS dhe PD në çdo qark, ja sa vota iu duhen kandidatëve poshtë ‘vijës së kuqe’ për të përmbysur listën

Publikohet herësi i kandidatëve për çdo qark sa i përket dy partive kryesore të vendit PS dhe PD.

Herësi më i lartë është ai i PS në Dibër, ku një kandidati i duhet 14 mijë e 371 vota për të thyer herësin dhe për të përmbysur listën.Po ashtu herësi i lartë është edhe në Kukës, ku për PS është 13 mijë e 865 vota dhe PD me 13 mijë e 35 vota.Në Tiranë herësin e lartë e ka PS me 12 mijë e 602 vota, kurse PD me 12 mijë e 155 vota.

HERËSI PËR ÇDO QARK

1.Tiranë

PS 12.602 vota

PD 12.155 vota

 

2.Durrës

PS 9.615 vota

PD 10.576 vota

 

3.Elbasan

PS 10.778 vota

PD 9.646  vota

 

4.Fier

PS 10.174 vota

PD 10.780 vota

 

5.Shkodër

PS 10 098

PD 9 441 vota

 

6.Vlorë

 PS 7 377 vota

PD 8 032 vota

 

7.Berat

PS   8.471 vota

PD 11.519 vota

 

8.Dibër

PS 14.371 vota

PD 9.673 vota

 

9.Gjirokastër

PS 8.177 vota

PD 13.971 vota

 

10.Korçë

PS 10 090vota

PD 10 095 vota

 

11.Lezhë

PS 9 089 vota

PD 8 499 vota

 

12.Kukësi

PS 13.865 vota

PD 13.035 vota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.