Jasmina dhe Atdheu kapen mat , ky është reagimi i Andit më pas…

Edhe pse nuk kanë pasur asnjë takim së bashku , në prapaskenë Jasmina dhe Atdheu shfaqen të afërt më njëri – tjetrin .

Para se Atdheu të largohej nga programi , në prapaskenë ai shihet duke ngrënë të njëjtën kafshatë që po hante Jasmina dhe kjo e fundit më pas ia pastron buzët me delikatesë .

Po ky afrimitet mes tyre nuk mbyllet me kaq . Pak momente më pas , ndërsa Jasmine ishte ulur në kolltuk në korridoret e Top Channelit , Atdheu I afrohet dhe ulet në prehërin e saj .

Kjo gjë duket se nuk e vë në siklet aspak Jasminën përkundrazi , ajo ndihet shume komode . Madje ajo ndez edhe një cigare dhe vazhdojnë të qëndrojnë po aq afër duke konsumuar të njëjtën cigare .

Kjo skenë vazhdon të shijohet nga të dy me të qeshura derisa u kërkohet të futen në studio .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.