Plas në Për’puthen, Antonela e qëllon me shuplakë dhe këpucë Atdheun në studio

Antonela është nevrikosur nga sjellja e Atdheut me Sarën dhe është ngritur për ta qëlluar me shuplakë në studio.

Ajo i bëri të qartë se këto gjëra nuk i bën dot me të dhe më pas e goditi me këpucë duke i thënë se është “i pafytyrë”.

Antonela: Këto gjëra nuk mi bën mua, t’i fusësh gishtat në gojë të tjerëve.

Atdheu: Çfarë ishte kjo?

Antonela: Kështu jam unë, e dhunshme, e dashur. Kur nuk më respekton, kështu jam.

Atdheu: Këtë ta lejova, se nuk më ka prekur njeri me dorë mua. Je me fat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.