“Ti je super seksi, e di?”/ Ada e “Për’puthen” habit me përgjigjen: Unë jam një ku…..

E pyetur nga Bora nëse e konsideron veten seksi, Ada u përgjigj se vetja i duket e thjeshtë dhe e bukur.

“Nuk e di. Megjithatë atij që e ka shkruar, shumë faleminderit! E konsideroj veten një vajzë e bukur, kaq, por jo kaq shumë sa e ekzagjerojnë njerëzit. Të jesh seksi domethënë të jesh super e kompletuar. Mua thjesht më duket vetja një vajzë e bukur, e thjeshtë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.