Video / U përfol se ka lidhje me Andin, Melisa merr vendimin: Do largohem nga emisioni

Melisa ka deklaruar se do ta lërë emisionin Përputhen pasi tha se ka një ngarkesë emocionale të madhe. Ky vendim erdhi pas sulmeve se ajo ishte në një lidhje të fshehtë dhe se kishte kryer marrëdhënie me Andin. Ajo tha se nuk e mban më presionin dhe për këtë ka vendosur të largohet.

Ajo tha:

U bë disa javë, që siç kam sulmuar unë, siç jam sjellë keq me vajzat ose djemtë, kur na del vetja nga kontrolli, mendoj që asnjë prej nesh nuk ka dashur t’i bëjë keq njëri-tjetrit. Duke marrë parasysh akuzat e fundit nuk jam ndjerë mirë. Erdhi një periudhë që nuk mbaj më dot. Kam pasur një presion psikologjik shumë të madh. Është një sulm që nuk është bërë për të më lënduar mua, por e thashë që situata na dal nga kontrolli ndonjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.