Zgjedhjet e 25 prillit / Denoncim, ja si vidhen te dhenat e qytetareve

Nje inbox ne faqen Pema News ka ardhur nga nje qytetar ne lidhjet me zgjedhjet parlamentare 2021. Duke ditur se jemi ne nje kohe fushate dhe ne ditet me te nxehta per shkak se 7 dite na ndajne nga dita e votimeve, cdo parti politike eshte vendosur ne aksion per te bind ne cdo forme te mundshme qytetaret.

Nga format me te ndryshme, nje nder keto ishte sms-ja ku nje prej qytetareve ka plotesuar cdo te dhene.
Mesazhi qe na erdhi ishte ky:

”Pershendetje, nuk e di se ku mund te shkojne keto te dhena se cdokush po i perdor…. por dhe rrethi shoqeror nga halli qe kane punen e tyre detyrohen me i dhene dhe te dhenat tona.
dhe keto qe i kishim si me te sigurta ….po na vidhen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.